Privacy settings: wat betekent het?: Revisie

Privacy settings: wat betekent het?

Laatst bijgewerkt: '' door Technical

Als gebruiker bepaal je zelf wat andere gebruikers en gasten kunnen zien op jouw profiel.

De toegangsniveaus zijn:

  • Publiek - voor gasten en gebruikers te zien
  • Aangemelde gebruikers - alleen te zien door gebruikers die zijn ingelogd, en dus niet voor gasten.
  • Vrienden - alleen te zien door jouw vriendenlijst.
  • Privé - Alleen door jezelf te zien (en beheerders, dat spreekt voor zich).

In groepen, pagina's en andere onderdelen zijn deze settings ook terug te vinden.

Daarnaast kun je bij bijvoorbeeld groepen en pagina's ook schrijfrechten instellen.

  • Groep 'naam groep' - alleen ingelogde gebruikers kunnen dit bewerken.
  • Privé - alleen de persoon die het heeft aangemaakt kan dit beweren.
  • Aangemelde gebruikers - alle ingelogde gebruikers kunnen dit bewerken.

 

Paginageschiedenis