Aromatherapie: Revisie

Aromatherapie

Laatst bijgewerkt: '' door heggemaryn

Tot op heden is aromatherapie een van de meest effectieve manieren om de gezondheid te behouden, het algemene welzijn te verbeteren en verschillende ziekten te genezen. Je kunt het ook gebruiken voor schoonheid. Plus ligt in het feit dat, dankzij de speciaal geselecteerde geur, of combinaties daarvan kan gunstig effect op het lichaam voor therapeutische of profylactische doeleinden. U kunt een hoofdpijn te verlichten, zich te ontdoen van de vervelende slapeloosheid, stress en overmatige spanning in de spieren, maar ook vergeten over de ziekte en storingen van het lichaam. Het resultaat is een prachtige staat van gezondheid, een frisse blik, een verlangen om te leven en anderen te behagen.

beste aroma diffuser

 

 

Elke aromatische olie heeft zijn eigen effect. Als je je moe voelt na een dag werken, zal het herstel van kracht de olie van citroen, rozemarijn, lavendel helpen. Als je kijkt naar een afleiding, of moeite met concentreren op de taak bij de hand, om u te helpen mint. Als je niet slapen en dit had om uren doorbrengen op zoek naar het plafond - je kunt proberen om een ​​paar druppels etherische olie toe te voegen in aroma lamp, zal het snel tot rust komen en je onbewust in slaap vallen. https://knussehuis.nl/beste-aroma-diffuser-overzicht.html Het kan boter van sinaasappel, mandarijn, lavendel, kamille of ylang-ylang zijn.

Waar kan ik aromatherapie toepassen?
1) Massage. U kunt het tijdens de procedure afzonderlijk gebruiken en er zijn ook speciale crèmes die esters bevatten. Zelf massage technieken zijn gunstig voor het lichaam, dankzij hun olie komt in nauw contact met de huid en snel opgenomen in het lichaam. Door de receptoren te irriteren, veroorzaakt het een reactie van het lichaam, in de vorm van ontspanning of versterking van de immuniteit.

2) Baden. Aromastoffen die aan het water worden toegevoegd, hebben een positief effect. In totaal zijn ongeveer 10 druppels nodig. Door middel van deze procedures van de elasticiteit van de huid te verbeteren, zich te ontdoen van slapeloosheid, hoofdpijn, evenals een intieme relatie. Vergeet niet dat de watertemperatuur ongeveer 40 graden moet zijn. Slechts 20 procedures voor 20-30 minuten.

3) Baden en sauna's. Olieparen dringen snel door de open poriën, wat de verspreiding van voedingsstoffen door het lichaam versnelt. Het is ook erg handig om eucalyptusolie te gebruiken om problemen met de luchtwegen te verwijderen.

4) Compressen en wraps. Voor het kompres is het nodig om de olie in water op te lossen. Maak dan een handdoek nat, een stuk gaas of verband en zet een kompres op een bepaald deel van het lichaam. Wraps verschillen in die zin dat de dosering verandert en het hele lichaam omhult met een laken.

Vergeet niet dat aromatherapie voordelen zijn, maar het kan ook schadelijk zijn. Deze procedure heeft een aantal contra-indicaties: het kan betrekking hebben op een bepaald aroma en op de gehele procedure als geheel, allemaal individueel voor elke persoon, dus voordat u aromatherapie gebruikt, is het de moeite waard om een ​​specialist te raadplegen.

Paginageschiedenis