Profiel en avatar

Op Post at Tuxedo Cat kun je informatie op je profiel invullen en een avatar toevoegen.

Profiel informatie

Op je profiel kun je je naam, leeftijd, website, geslacht en meer invullen. Niets is echter verplicht, dus vul zo veel in als je zelf verantwoord acht. Zie ook privacy settings op je profiel.

Avatar

Je kunt bij je profiel een avatar uploaden. De ideale grootte van een avatar is 200x200 pixels. Je avatar kan een foto van jezelf zijn of een plaatje van iets wat met jou te maken heeft.

Het spreekt voor zich dat je avatar niet aanstootgevend maf zijn, en dat absoluut naakt of bloederig geweld ook niet is toegestaan.

Widgets toevoegen aan je profiel

Je kunt 'widgets' toevoegen aan je profiel. Standaard zijn er drie widgets op je profiel beschikbaar: je Wire-berichten, je berichtenbox en je vrienden. Je kunt je profiel zelf uitbreiden door meer widgets toe te voegen.

Anderen vinden door tags

Een aantal velden op je profiel worden in 'tags' veranderd, Dit zijn interne links, die naar een pagina leiden waar meer profielen met dezelfde tag staan. Klik je in het profiel van Technical op 'computers', dan opent een pagina met andere profielen die ook die tag hebben. Zo kun je mensen vinden die jouw interessen delen.