Privacy settings op je profiel

Als gebruiker bepaal je zelf wat andere gebruikers en gasten kunnen zien op jouw profiel.

De toegangsniveaus zijn:

  • Publiek - voor gasten en gebruikers te zien
  • Aangemelde gebruikers - alleen te zien door gebruikers die zijn ingelogd, en dus niet voor gasten.
  • Vrienden - alleen te zien door jouw vriendenlijst.
  • Privé - Alleen door jezelf te zien (en beheerders, dat spreekt voor zich).

Hou er rekening mee dat 'privé' op internet niet al te veel betekend. Admins en beheerders hebben vaak, zo niet altijd, toegang tot of inzage in gegevens die je invoert. Gebruik je profiel waar het voor bestemd is, en niet als extra opslagplaats voor enorm persoonlijke gegevens.